AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Yunus Emre Anadolu Lisesi

Yunus Emre Anadolu Lisesi

SARIGÜL MAH. 1532 SK. NO 4 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Milli ve manevi değerlere, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve etik değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem veren, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Amacımız, Öğrencilerimizin Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :20663
kalorifer
Ulaşım
Şehir merkezinden Belediye önünden kalkan İshak Paşa yönüne giden minibüslerle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
SARIGÜL MAHALLESİ DOĞUBAYAZIT AĞRI
İl merkezine 103 km ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.